Bh. youtuber pokazao kako izgleda prosječan dan balkanske mame, video je hit

Tiktoker i youtuber Sead Hrustanović, mladi Travničanin koji živi u Sloveniji, svojim videima koje objavljuje na internetu nasmijava hiljade ljudi iz cijele regije.

U svojim humorističnim skečevima Sead na šaljiv način prikazuje svakodnevni život u Bosni i Hercegovini, a u svom prvom vlogu koji je dobio više od 1,5 miliona pregleda pokazao je kako izgleda jedan “prosječan dan balkanske mame”.

“Ako već ne znate, Mujesira je glavna uloga u mom serijalu na TikToku i majka je dvoje djece – Amira i Senade. Njen muž Hazim i najbolja prijateljica Fikreta su prikazani također u ovom prvom vlogu”, napisao je uz video.

“Bravo, dečko, u moru negativnih vijesti na internetu i televiziji ti si svijetla tačka koja nas uvijek nasmije i oraspoloži. Nisam baš ovakva mama, ali znam ih dosta vrlo sličnih, a bogme sam se i ja pronašla u nekoliko situacija”, “Ne vrijeđa nikog, a nasmijava sve. Hvala ti, Seade”, “Svakoj balkanskoj mami je idem da prilegnem 15 minuta da se resetujem ‘prođe dva sata’. Kralj si”, “Bosanci i vaš humor obožavam”, samo su neki od komentara ispod videa.

Seada na YouTubeu prati više od 80 hiljada ljudi, a popularan je i na Instagramu i TikToku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *