Prvi muški vibrator na svetu – radi čak i na daljinu

Partneri više i ne moraju da budu zajedno da bi uživali u osećaju zajedničkog seksa, a sve može i bez ruku, tvrde iz Hot Octopuss, kompanije koja je lansirala prvi muški vibrator na tržište.

Brend Hot Octopuss lansirao je dugo očekivani prvi muški vibrator koji može da se kontroliše putem aplikacije za mobilni telefon, koji, kako tvrde autori koji su krajem 2020. godine igračku plasirali na tržište, muškarcima može omogućiti da otkriju potpuno novi svet muške masturbacije.

Stvorili su vibrator koji se kontroliše putem mobilne aplikacije. Korisnici mogu da ga povežu sa svojim pametnim telefonom i pametnim telefonom partnera, pa da prepuste partneru da kontroliše iskustvo.

Uz to, mogu da istraže ogromnu biblioteku 2D i VR videozapisa, putem partnerskih mreža u aplikaciji. Time se otvara mogućnost za uživanje u novom svetu interaktivnog užitka, uz jednostavno i sigurno korišćenje dok se povezujete s drugima, piše Daily Star.

Za one koji ne žive s partnerom, jednu igračku mogu dostaviti na adresu naručitelja, a drugu zapakovanu kao poklon na adresu partnera. Uređaje je vrlo jednostavno povezati na daljinu putem aplikacije za pametne telefone, kako bi parovi mogli da ga koriste u isto vreme.

Suosnivač Hot Octopussa, Adam Luis, rekao je: “Naše fokus grupe su nam rekle da publika žudi za igračkom sa kojom bi mogli da se povežu i na daljinu. Sada imamo vibrator s isprobanom interaktivnom funkcionalnošću koja će našim klijentima otvoriti svet novih iskustava”.

Kao jednu od prednosti novog vibratora, u kompaniji ističu to da nema potrebe za maženjem da biste partnera doveli do vrhunca, sve je moguće i – bez ruku.

Navodno je toliko moćan da se može uživati ​​i bez erekcije, savršen za one koji pate od erektilne disfunkcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *