Bi li nosila ovakve XXXL trepavice? Ova djevojka ih obožava i preporuča svim ljubiteljicama volumena

Bi li željela ovakave trepavice? Iako su mnoge djevojke vjerne ekstenzijama trepavica ili umjetnim trepavicama ove nam se čine “malo” previše Ovo trepvice su najveće trepavice u industriji, kako kaže make up artistica koja ih i sama obožava Cammy Nguyen ih obožava i njihovu dužinu od 28 milimetara vidi kao prednost Kada govorimo o besprijekornom izgledu trepavica, maskara je definitivno naš najbliži saveznik u postizanju takvog looka, no ponekad želimo da je njihov izgled nešto izražajniji. Umjetne trepavice nešto su na što računamo u posebnim, nešto svečanijim prigodama, kada želimo da sav naglasak bude na našem pogledu, pa djevojke ponekad posežu za nešto dramatičnijim i dužim umjetnim trepavicama. Umjetne trepavice, a još više ekstenzije danas su neizostavan dio za kompletan makeup.

Makeup artistica koja ih i sama nosi, Cammy Nguyen obožava ih i pohvalila se ovim trepavicama. Trepavice koje ona nosi najduže su trepavice u industriji i duge su 28 mm. Cammy godinama testira razne trepavice i otkrila je kako je 28 mm duljina koja neće oštetiti tvoje trepavice. Trepavice sežu sve do obrva, a sve ovisi o osobnim preferencijama njezinih klijentica. Kaže i kako se ovim trepavicama postiže savršen “cat eye” look.

Savršene trepavice za kojima će svi okrenuti lako se mogu dobiti s umjetnim trepavicama, a na tržištu je trenutno dostupan širok spektar umjetnih trepavica od kojih se neke ne razlikuju od stvarnih. No, ove trepavice to nisu. Ove trepavice i više su nego uočljive, imaju megavolumen i dužinu. Postići efekt raskošnih trepavica i nije baš jednostavan zadatak, a to najbolje znaju svi oni koji su do sada isprobali sve uvijače ovoga svijeta, kao i sve maskare koje posve suptilno naglase naš pogled, ali možda ne u onoj mjeri u kojoj bi zapravo željela. Zato su se umjetne trepavice pokazale kao sjajan način da svojim trepavicama pružimo taj raskošan efekt, no koliko je previše?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *