3 slike koje nisu želeli da vidite – DOKAZ DA IMA NEŠTO – VIDEO

Na Mesecu postoje stvari koje ne možete objasniti koliko god se dobro trudili. Mesec je, bez sumnje, bio jedno od najmisterioznijih mesta u našem Sunčevom sistemu o kome se pričalo direktno povezano sa vanzemaljskim posetama, bazama tajnih vanzemaljaca, tajnim objektima i raznim čudnim stvarima.

U ovom članku vam donosimo 3 slike koje prikazuju napredna leteća vozila na Mesecu, za koje neki kažu da su dokaz vanzemaljskog kontakta:

1. NLO U Obliku Trougla Iznad Meseca

Ovu sliku je snimio tokom misije Apollo 17, pilot Lunarnog modula Harrison Schmitt, jedan od poslednja tri čoveka koji su hodali po Zemljinom prirodnom satelitu.

Slika prikazuje misteriozni NLO trouglastog oblika u gornjem desnom delu slike:

Nema sumnje da je slika stvarna jer se radi o službenoj NASA -inoj slici koja se nalazi na njihovom serveru zajedno sa stotinama drugih slika snimljenih tokom misija Apollo.

2. Strukture Na Mesecu Na Zvaničnoj NASA -Inoj Slici

2012. NASA je ponovo uhvaćena na delu.

Čovek u prvom planu je Anthoni Colaprete, svemirski naučnik koji radi za NASA od 2000. godine.

Od aprila do avgusta 2003. radio je kao glavni istraživač u NASA-inom programu SETI, skraćenici koja stoji za ‘Search for Ektra-Terrestrial Intelligence’.

Dokazi da je Anthoni pronašao ono što je tražio mogu se videti na slici koja je ležala na njegovom stolu ( originalna slika visoke rezolucije ). Slika je snimljena u NASA -inom istraživačkom centru Ames.

VIDEO:

„NASA je slučajno potvrdila ono što smo sve vreme znali, da zaista postoje strukture na Mesecu. Na ovoj slici snimljenoj u NASA -inom istraživačkom centru Ejms jasno možemo videti dve moguće strukture, jedna je sasvim jasno zgrada kvadratnog oblika, druga desno izgleda kao struktura trouglastog oblika ili možda most, u svakom slučaju zaobljen. ”

3. Objekat U Obliku Diska Koji Leti Iznad Meseca

Ono što ovde gledamo je klasičan primer letećeg tanjira. Ovaj put, međutim, slika nije snimljena na Zemlji, već u svemiru, blizu Meseca.

Leteći disk koji se vidi na ovoj slici misije Apola sigurno je jedan od najboljih primera „vanzemaljskih brodova“.

Webtribune.rs

Izvor:ancient-code.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.