DANAS VLADA MAGIČAN NIZ 21 – 12, ISPUNJAVAJU SE ŽELJE: Evo šta trebate uraditi da vam se ostvari ono što najviše želite

Sa druge strane, 21. decembar je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava da podstakne dramatične promjene u životu, uspjehu, na poslu, u ljubavi. Ovaj dan je odličan za planiranje sljedeće godine, oslobađanje od dugova i svih nepotrebnih stvari. Astrolozi ističu da će zimska kratkodnevnica najviše uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Međutim, i drugi znaci će osjetiti snažnu energiju ovog dana.

Šta treba uraditi na dan niza 21 – 12 i za vrijeme zimske kratkodnevnice?

Ovo je savršen trenutak za kreiranje liste želja ili vizuelizacije. Na ovaj dan se uključite u planiranje, manifestacije i duhovne prakse. Pokušajte da ugodite sebi i drugima, a takođe mislite pozitivno. Mirno sedite, opusite se i vizualizujte svoje snove, zamislite ih u glavi kao da su već ispunjeni. Aktivirajte energiju ovih događaja u svom biću. Takođe, dan je savršen za čišćenje, kako za čišćenje nepotrebnih stvari u domu i oslobađanje prostora, kao i za pročišćenje vlastitih emocija i energije.

Možete napraviti i svoju mapu želja sa slikama i pozitivnim porukama, ili crtati simbole na papiru koji vas podsjećaju na ostvarenje vaše želje – na primjer, signale valuta kada je riječ o želji za privlačenje novca, srce za prizivanje ljubavi, grafikon sa krivom na gore ako je riječ o napretku u karijeri itd.

S obzirom da je glavna vodila ovog dana niz 21-12, onda je važno da svoju želju zamislite u 21:12 časova. Na ovaj način možete duplirati pozitivan efekat ovog magičnog niza brojeva. U ovo vrijeme razmislite o svojoj glavnoj želji i možete napraviti plan, korak po korak, kako da je ostvarite.

Postoji jedna stvar koju nikako ne treba raditi 21.12, a to je da nekome mislite ili želite nešto loše. Takođe, pored toga, ne bi trebalo dugo spavati i biti mnogo lenj, ovaj dan treba provesti aktivno. prenosi “Novi

Leave a Reply

Your email address will not be published.