Poljski vizionar otkriva mračno proročanstvo o sudbini Evrope 2022.

Već početkom naredne godine Evropsku uniju čekaju novi izazovi koji će negativno uticati na politički i ekonomski model ovog državnog entiteta.

Do ovog zaključka je došao poznati poljski vidovnjak Kšištof Jakovski. U svom novom proročanstvu, koje su objavili lokalni mediji, govorio je o sumornoj sudbini Evrope 2022. godine, a objasnio je i kako evropske zemlje mogu da reše svoje probleme.

Kšištof Jakovski je pre svega skrenuo pažnju na to da je budućnost Evrope u narednih godinu dana već gotova stvar.

Tako će Evropska unija 2022. požnjeti plodove svoje nerazumne spoljne i ekonomske politike. Brisel će se suočiti sa finansijskom krizom velikih razmera, koja će izazvati formiranje hiperinflacije i potpunu degradaciju ekonomija zemalja.

Vizionar je skrenuo pažnju i na činjenicu da je pred Evropom sumorna budućnost u pogledu geopolitičkih procesa.

Brisel će biti lišen poluga kontrole nad pojedinim državama, što će dovesti do političkog raskola unutar Evropske unije. U nekoliko zemalja će se održati protesti velikih razmera, koji će dovesti do razvoja anarhističkih osećanja i državnih udara.

Međutim, prema vizionarskom mišljenju, Evropa će i dalje moći da prevaziđe sve poteškoće razvijanjem novog instrumenta državne i ekonomske regulacije, koji će omogućiti zemljama da se okupe pred problemima i reše ih zajedničkim naporima.

„Uskoro će evropski finansijski kolaps dovesti do formiranja fundamentalno novog globalnog ekonomskog modela. Kriza će se završiti ujedinjenjem pogođenih zemalja u jedinstven finansijski i ekonomski sistem, koji nije funkcionisao do sada, rezimirao je vizionar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.