Predviđanje čuvene francuske monahinje Marie-Julie Jahenny o strašnoj bolesti koja će pogoditi svet

Marie-Julie Jahenny (1850-1941) rođena je u malom selu Blen (u južnom delu Bretanje, Francuska).

Od detinjstva je želela da postane monahinja misionarka, ali joj zdravlje nije dozvoljavalo da ispuni svoj poziv. 22. februara 1873. godine, malo pre nego što je Marie-Julie napunila dvadeset i tri godine, ozbiljno se razbolela i bila je na ivici smrti.

Ukazala joj se Bogorodica i rekla da će ozdraviti, ali i upitala da li je spremna da podnese iste muke kao i njen Sin. Složila se.

Počela je da stvara ožiljke na rukama i nogama. Nekoliko godina je bila vezana za krevet, uzimajući samo malo hrane i vode. Tokom svog religioznog zanosa, Mari je bila potpuno neosetljiva na bol i jaku svetlost.

Neka od ovih stanja bila su praćena levitacijom. Telo joj se uzdizalo 20-30 cm iznad kreveta. Javljanja Device Marije su joj se nastavila dugi niz godina. Ona je predvidela mnoge nevolje koje će čitavo čovečanstvo pretrpeti. Jedna od njih je “goruća” bolest.

Kazna Božija:

Kada se približi vreme čišćenja Zemlje, kada se umovi pobune jedni protiv drugih, tada neće biti ni mira ni pravde u Mojim Hrišćanima, za Moje Hrišćane, čas Moje pravde je blizu. Očistiću zemlju od svih onih nečistih i nepravednih duša koje Me vređaju.

Predviđanja Marie-Julie Jahenny:

U Francuskoj će nastupiti bezbroj smrti koje svet nikada nije video, i bolesti koje su nepoznate. Pre svega, iz centra (Pariz) će ova smrtonosna bolest pokrenuti svoju pošast. Ali, deco moja, ne bojte se, Moje Srce će biti utočište da vas zaštiti. (15. jun 1882.)

Marie-Julie Jahenny je detaljno govorila o ovoj bolesti 20. septembra 1880. godine, nagoveštavajući da će se ona razbuktati tokom progona dece Crkve:

Velika bolest doći će i počeće iznenada. Biće veoma zarazna i ništa je neće sprečiti. To će biti kazna Božija da vrati mnoge duše. Vrlo malo ljudi se može spasiti. Iz leševa će se širiti smrtonosni smrad.

Dana 5. avgusta 1880. godine, nakon još jednog viđenja Device Marije, Marie-Julie Jahenny je govorila o leku koji će pomoći izlečenju zaraženih, ako se leče na vreme:

Nastupiće ozbiljne bolesti koje ljudska dostignuća neće moći da ublaži. Ova bolest prvo pogađa srce, zatim um i, istovremeno, jezik. Biće strašno. Toplota koja će to pratiti biće vatra koja proždire, toliko intenzivna da će zahvaćeni delovi tela biti nepodnošljivo crveni (crvene mrlje). Posle sedam dana ova bolest će, kao seme posejano u polju, brzo proklijati i brzo će se razvijati.

Deco moja, ovo je jedini lek koji vas može spasiti: znate bodljikavo lišće koje raste skoro na svakoj živici (beli glog). Listovi ovog trna će zaustaviti razvoj bolesti. Morate sakupljati lišće, a ne drvo. Oni će ostati efikasni čak i kada su suvi. Stavite ih u ključalu vodu i ostavite četrnaest minuta, pokrijte posudu (poklopac). Pri prvim napadima bolesti potrebno je da koristite ovaj lek tri puta dnevno.

Deco moja, ova bolest će biti veoma ozbiljna u Bretanji. Misao o Bogu biće manje velika (tj. nećete više razmišljati o Bogu kao ranije, a bićete strože kažnjeni ovom bolešću). Bolest izaziva konstantan rad srca (krvni pritisak, lupanje srca?), povraćanje. Ako se lek uzme prekasno, obolela mesta će pocrneti, a na tom mestu će se pojaviti žućkasto-blede pruge. ”

Prevedeno po ruskim zapisima

Webtribune.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.