Tajne civilizacije Nila – Činjenice koje zbunjuju a nemaju odgovor

Uprkos tome što se radi o najdužoj civilizaciji u poznatoj istoriji, malo toga znamo o civilizacijama Nila i njenom poreklu, verovanjima, ili viziji života i smrti.

Da li su egipatski faraoni bili vanzemaljski hibridi? Neki se vrlo često pitaju; Da li je moguće da ljudska bića nisu rođena na Zemlji kao što neki sugerišu?

U ovom kontekstu punom neizvesnosti, sumnji i enigmi, postoji široka društvena masa koja smatra da je Egipat pun misterija.

Prema verovanjima starog Egipta, kada je faraon umro, postao je Bog. Piramide su bile element kroz koji su pokojni faraoni mogli pristupiti univerzumu bogova.

Tela su balzamovana i stavljana u sarkofag. Pored toga, njihovo bogatstvo je bilo zakopano pored njih. Verovalo se da je na ovom putovanju faraon morao da ponese svoje stvari sa sobom.

Usred velike visoravni Gize nalazi se njena Velika piramida, jedno od sedam svetskih čuda. Njen geometrijski oblik i veličanstvena veličina nastavljaju da iznenađuju sve.

Izgradnja velike piramide zbunjuje naučnike, s obzirom na to da su bili daleko ispred svog vremena.

Suprotno popularnom verovanju, egipatske piramide nisu sagradili robovi. Dokaz za to je da su mnoge zanatlije i mnogi graditelji sahranjeni u blizini same piramide. Rob nikada ne bi bio tako časno sahranjen, jer je blizina grobova najvišim piramidama pokazivala visok društveni status.

Pored svega ovoga, iznenađujuće je da su egipatske piramide tako dobro poređane. Ova enigma zbunjuje egiptologe vekovima.

Sada, NLO fenomeni i ljubitelji zavere tvrde da postoji neosporna veza između Drevnog egipatskog carstva i vanzemaljaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.