ČUVENI AMERIČKI VODITELJ: Ono što gledamo je početak rata između Sjedinjenih Država i Rusije

Američki voditelj Taker Karlson oštro je kritikovao izjavu američkog državnog sekretara Tonija Blinkena, koji je rekao da zemlje članice NATO imaju „zeleno svetlo” da šalju borbene avione u Ukrajinu.

Ono što gledamo je početak rata između Sjedinjenih Država i Rusije. Ako vam to zvuči neprijatno, kako biste to drugačije nazvali? Sada možete podržati sve što je Toni Blinken upravo rekao.

Možda to podržavate, ali nemojte da se ne lažemo o tome šta se dešava. Budimo iskreni i bistrih očiju koliko možemo, pogotovo sada, jer je to važno.

Bajdenova administracija se upravo silom ubacila usred vrućeg rata između dve strane sile. To znači da su Sjedinjene Države sada aktivni učesnik u ratu. Mi smo u ratu sa Rusijom.

Da li je taj rat zvanično objavljen ili ne, da li je Kongres odobrio taj rat ili ne, sve je to nebitno. Taj rat se dešava upravo sada dok mi gledamo – rekao je Taker Karlson u svojoj emisiji na Foks njuzu.

Voditelj je objasnio da je potencijalni ulazak Ukrajine u NATO bio ključ za podsticanje rata sa Rusijom.

Sada je očigledno. Vladimir Putin je upravo napao Ukrajinu jer nije želeo da Ukrajina uđe u NATO. Putin je svakako imao i druge motive. LJudi uvek imaju više motiva, ali to je glavni razlog što je Rusija izvršila invaziju.

Rusi ne žele američke projektile na svojoj granici. Ne žele neprijateljsku vladu u susedstvu – objasnio je voditelj.

Ukrajina je tražila samo jednu stvar od Rusije i odustaje od NATO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *