Šokantna i sramna scena zabeležena u Zemunu: Prvo, nije moralno, drugo, ovakav blud na javnom mestu može da vas košta čak do 120.000 dinara

U centru Zemuna, na javnom mestu, zabeležena je šokantna i sramna scena – devojka oralno zadovoljava mladića, a potom imaju i odnos pred prolaznicima.

Sve to neko je i snimio, a u tom snimku vidi se mladić kako sedi na zidiću fontane dok devojka kleči ispred njega. Njih dvoje se do te mere nisu obazirali na zgranute ljude da je jedan mladić stao pred njih i počeo da simulira TV izveštavanje dok ga je drug snimao uz sramnu scenu koja se odvijala iza njega. Sve je šokantnije jer se dešava u blizini lokala, u kome se vide gosti, a i pored njih ima prolaznika.

Očigledno nije bilo ni toliko kasno jer se u jednom trenutku iza njih vidi žena koja u rukama nosi dete. Mladić je i u jedom trenutku ošamario devojku, piše Telegraf.

Kako su ovom portalu rekli u policiji, niko od građana nije prijavio incident, ali se svakako radi na utvrđivanju indentiteta osoba sa snimka i pokušavaju da saznaju kada se i gde sve dogodilo.

Zakon o javnom redu i miru nalaže i zabranu ovakve intimnosti u javnosti, jer na taj način dolazi do kršenja opšteg morala društva.

Intimnosti na javnom mestu može skupo da košta

Seks na javnom mestu tako može biti skupo, jer ako intimnost podelite sa drugima, pripremite se da iz novčanika izvadite od 5.000 do 150.000 dinara, ili da pak odležite dva meseca u zatvoru.

Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima.

Pa tako, ako vas policija zatekne u kolima na parkingu ili nekom žbunu, daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni sa 20.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *