REVOLUCIONARNA DIJETA: Skinućete salo dok kažete KEKS!

Čitava poenta ove dijete je da izbegavate ugljene hidrate, ali uz ovaj režim ishrane to vam neće biti teško, jer ih nećete jesti od ponedeljka do subote, dok ćete ih u nedelju imati za doručak i ručak.

Napolju je sve toplije i lijepo vrijeme se bliži, a i dalje mučite muku sa viškom kilograma? Ukoliko želite da riješite svoje muke, narednih mjesec dana držite dijetu koju ćemo vam predstaviti u daljem tekstu, i ne samo da ćete se otarasiti naslaga, već ćete se osjećati bolje i to samo kroz dva dana.

ŠTA SVE SMIJETE DA JEDETE?

– Svaku vrstu mesa, izuzev masne svinjetine (čisto svinjsko je dozvoljeno).

– Mliječne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne preterujte sa ovim namirnicama (feta, svježi sir sa nula odsto masti, jogurt pola litra maksimum dnevno i kačkavalja).

– Povrće (sve što je zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, spanać, rukola).

Jaje na sve načine, a ako baš volite da ih pržite, onda u tiganj stavite maksimum jednu supenu kašiku ulja.

– Orašasti plodovi (badem, orah, kikiriki, ali od svih ovih namirnica po šaku dnevno).

– Voda je veoma bitna tokom cijelog dana i to minimum 2,5 litre.

ŠTA NIKAKO NE SMIJETE DA JEDETE?

– Bilo koju vrstu peciva (brašno nikako).

– Voće nikako, ali samo do nedelje.

– Krompir, soja, pasulj, boranija, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše.

– Sokovi, šećer nikako.

Sve ono što je dozvoljeno da imate u svojoj ishrani unosite prvih šest dana, a za sedmi za doručak i ručak slobodno pojedite tjesteninu, krompir, pirinač, sve osim slatkog, a ukoliko vam se baš prijede neki slatkiš, uzmite med ili neki integralni keks. Po isteku sedmog dana vratite se na prvi dan.

Prema ovoj dijeti, u roku od mjesec dana ćete izgubiti minimum 10 kilograma, sigurno i više, jer ova dijeta napada masti na najbolji mogući način, a pritom čuva mišiće.

Izvor: bktvnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *